İç çamaşırı satışları neden düşüyor ?

İç çamaşırı satışları neden düşüyor ?

Enflasyon ve temel ihtiyaç maddelerindeki yüksek fiyatlar, müşterileri yeni iç çamaşırlarından uzaklaştırıyor. İç çamaşırı satışları düşüyor.

A+A-

Düşük talep, Victoria's Secret'ı zorluyor. Temel ihtiyaç maddelerindeki yüksek fiyatlar, müşterileri yeni iç çamaşırlarından uzaklaştırıyor. Şirket, talebi canlandırmak için fiyatları düşürüyor ancak bu durum kar marjlarını olumsuz etkiliyor.

Victoria's Secret, temel ihtiyaç maddelerindeki yüksek fiyatların müşterileri yeni iç çamaşırlarından uzaklaştırmasıyla birlikte zayıf taleple karşı karşıya. Bu durum, şirketin ilk çeyrek satışlarının ve tüm yıl satış tahminlerinin altında kalmasına yol açıyor. Talebi canlandırmak için fiyatları düşürmek zorunda kalan Victoria's Secret, aynı zamanda Kim Kardashian'ın SKIMS ve Rihanna'nın Savage X Fenty gibi yeni markaların artan rekabetiyle de mücadele ediyor.

Barclays analistleri, Victoria's Secret VSCO'nun notunu düşürdü ve şirketin promosyonlar olmadan ürün satmakta zorlandığını savundu. Ayrıca, yeni girenlerin pazar liderliği konumunu zayıflattığını da vurguladılar.

İlgili Haberler